Український журнал клінічної хірургії (Додаток 1) (2025)
ISSN 2786-8311, eISSN 2786-832X Періодичність: 6 разів на рік Засновники: ГО «Асоціація хірургів України», ДУ «Національний науковий центр хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова» НАМН України, Київ, Україна. Категорії читачів: вчені, хірурги, травматологи, урологи, анестезіологи, інші хірургічні фахівці.